DocMorris Headquarters

  • Location: Heerlen, NL

  • Customer: DocMorris

  • Area: 15.500 m²

  • Date: 2013-2015

Description

The new headquarters of DocMorris is made up of two buildings: an acclimatised logistics center (9.800 m²) and an office building (5.700 m²). The office builgins has 450 workplaces distributed into 2 floors with open workspaces and meeting rooms. On the ground floor is located a big central space provited by break areas and meeting rooms, and an atrium connects all of the floors letting natural light flow through it. Sustainable technologies have been used as orientation and the automated alumuminium slats in the facade system allows the accurate adjustment of the natural lighting in order to get the comfort of the user and reduces energy consumption. In collaboration with SF-Bau Xanten, DE and Architectenbureau Olieslagers, NL. Interior Design: Kadawittfeldarchitektur Aachen, DE.

New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania