DocMorric Logistics Center

  • Location: Heerlen, NL

  • Customer: DocMorris

  • Area: 15.500 m²

  • Date: 2013-2015

Description

The new headquarters of DocMorris consists of two buildings: an air conditioned warehouse (9,800 m²) and an office building (5,700 sqm). The logistics center is formed by a warehouse on the ground floor, and a mezzanine level with pharmaceutical offices facing north. On the southwest side of the storeroom there is a reserve area of approx. 5000 m² for possible future extension. The facade consists of a base of precast concrete and horizontal aluminum sandwich panels that integrate the various openings. In collaboration with SF-Bau Xanten, DE y Architectenbureau Olieslagers, NL. Interior design: Kadawittfeldarchitektur Aachen, DE.

New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
DocMorris Logistics center Heerlen, Netherlands
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania
New headquarters of DocMorris, a logistics center and an office building in Heerlen, Alemania