Concurs World trade Center Barcelona Fase II

  • Localitat: Barcelona

  • Client: WTCB

  • Superfície: 15.500 m²

  • Data: 2021-2022

Descripció

La nostra proposta recull el tema del quadrat omnipresent en el disseny del projecte existent i el reinterpreta d'una manera singular com a “píxel” per crear una textura moderna, innovadora, flexible i sostenible, que confereix una nova imatge al World Trade Center Barcelona sense perdre l'essència de l'edifici existent. Una trama pixelada a gran escala s'integra en la quadrícula de l'edifici existent i crea una plaça central polivalent moderna per als treballadors i visitants del complex d'oficines. Davant els 3 edificis d'oficines, a la zona més assolellada de la plaça, s'ubiquen unes graderies que connecten la terrassa superior -actualment en desús i mal comunicada- amb la gran plaça per crear el nou cor del lloc.